Εταιρία

Ο Κωνσταντίνος Πατλάκουτζας στην αναμνηστική φωτογραφία της αντιπροσωπίας Mercedes-Benz Θεσσαλονίκης το 1969.

Η ιστορία μας ξεκινάει την άνοιξη του 1973 όταν ο Κωνσταντίνος Πατλάκουτζας, έπειτα από πολυετή εμπειρία στην αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz, αποφασίζει να ιδρύσει το δικό του ανεξάρτητο συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από 20 χρόνια επιτυχούς πορείας, οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μεταφέρονται στην πρώτη έξοδο της πόλης προς Χαλκιδική, στην τοποθεσία που βρίσκονται μέχρι και σήμερα.

Η αγάπη και η συνέπεια για τη φροντίδα του αυτοκινήτου μεταδόθηκε από τον Κωνσταντίνο στον γιο του Χρήστο Πατλάκουτζα, ο οποίος από το 2006 έως και σήμερα έχει αναλάβει τη διεύθυνση της εταιρίας.

Συμβαδίζοντας διαρκώς με τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της διάγνωσης και επίλυσης προβλημάτων, συνεχίζει σταθερά την ανοδική πορεία της εταιρίας, επενδύοντας πάντα στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, εξασφαλίζοντας έτσι την καλή συνεργασία και εμπιστοσύνη.

Χάρη στην προσεκτική διαχείριση και την διατήρηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά και στις καλές σχέσης με τους πελάτες της, η εταιρία έχει εκφράσει αντοχή στις πιέσεις της οικονομικής κρίσης, χωρίς περικοπές ή απώλεια προσωπικού.

Έπειτα από σταθερή πολυετή ανάπτυξη, τον Ιούνιο του 2020 και σε αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αναλάβαμε τη διαχείριση της εταιρίας ανταλλακτικών Mercedes-Benz & Smart Κ. ΚΙΟΣΣΕΣ, επεκτείνοντας κατακόρυφα την γκάμα και τα αποθέματα ανταλακτικών της αποθήκης μας.

Στόχος μας ήταν πάντα και θα είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας!